Tidigare avelskatter

Här kan du se och läsa om avelskatter som har bidragit mycket till min uppfödning

Thar Golden Daze

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Rainbow Warrior

HCM-scannad normal september 2021, PK-def: n/n och PRA-b: normal genom föräldrarna

Daze är otroligt läcker med sin fina typ och härliga temperament. Hennes uttryck, stora noskuddar och ögon samt välplacerade öron gör att hon kan bära sina föräldrars arv vidare på bästa sätt. Så nyfiken på hennes utveckling och framtida avkommor. Daze bor hos sina egna betjänter Sabrina och Alex.

TGC Thar Zimbale

Sire: Leopardscats Jalapeño of Spice
Dam: Thar Karma Chameleon
HCM scannad normal 2021, PK-def: n/n och PRA-b: normal genom föräldrarna

Zimbale är en hona som jag fastnade för direkt när hon var född och för mig är hon det närmsta jag kommit mitt mål med uppfödningen. Det är tillsammans med andra uppfödare som utvecklingen framåt är möjlig och jag är tacksam för att kunna föra utvecklingen framåt tillsammans med mina vänner och uppfödare jag respekterar.

Vid sin utställningsdebut i Ungern tog hon 8 av 10 möjliga finaler, vilket är helt otroligt. Så stolt över min prinsessa som jag döpt efter en gepard jag promenerade med i Sydafrika och som berörde mig djupt.

Zimbale fick följa med till On Safari i Las Vegas 2019 och det var en helt fantastisk upplevelse. Dessutom fick hon en 5:e plats i en final i konkurrens med 104 kattungar från hela världen. Hon vann även Breeder´s Choice Wildest Looking Kitten, vilket är ett av de viktigaste priserna.

CH Thar Cosmic Delight

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Zelda Starlight
HCM-scannad normal 2018, 2021 och 2023, PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Cosmic är en underbart typfull hona med intensivt gröna ögon, som stammar från min första bengalhona Batschi, som var starten på min uppfödning. Hon är 5:e generationen efter Batschi. Denna linje ger mycket typfulla bengaler med bra kontraster, fina spottar med mycket bra flyt. Cosmic är champion i TICA, men har inte ställts ut mer eftersom hon inte gillar det. Cosmic bor hos Cilla, där hon trivs som fisken i vattnet.

Thar Nanuk, G6

Sire: Brownsugar Freestyle
Dam: Junglekatz Shanti of Thar

HCM-scannad normal juni 2017 och oktober 2020, PK-Def: n/k PRA-b: normal

Nanuk bor hos Cilla tillsammans med sin syster Betty Boop. Han är en otroligt läcker hane med underbar typ, superfina rosetter och en stor kille på närmare 8 kg. På European On Safari 2017 vann Nanuk Breeder´s Choice: Best Bengal Adult Head, Best Bengal Adult Profile och Wildest Looking Bengal Adult. Cilla skämmer bort honom på bästa sätt.

Thar Rainbow Warrior

Sire: Abooksigun Absolute Zero (SLP)
Dam: Ch Thar Shiva Galaxina, G7
HCM-scannad normal 2017 och 2021, PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Rainbow Warrior kallas Daisy till vardags som sin gammelmormor. Daisy är supertrevlig och älskar att gosa med alla. Hon är en väldigt cool och trevlig katt med jättefin pälskvalitet och snygga rosetter. Dessutom har hon vit mage, vilket är ett extra plus. Daisy har ställts ut ett par gånger och det har gått toppen, men det har inte blivit så många gånger. Hennes ungar är outstanding och jag ser fram emot kommande kullar. Daisy bor hos Elin med familj och blir lite extra bortskämd.

Thar Xena

Sire: Arcticbengals CrownofAragorn
Dam: Thar Xanthia, G7
HCM-scannad normal november 2019

Xena är en helt underbar charcoalhona, dotter till min älskade Xanthia. Hon liknar sin mor mycket och har precis som hon en underbar pälskvalitet med superfina kontraster. Xena bor hos Cilla och har givit oss ett par underbara kullar.

Thar Karma Chameleon

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Moonflower
HCM-scannad normal 2018, 2020 och 2022 PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Karma har en otroligt mjuk och silkig päls, precis som sin mor Mimi och den har en varmare ton med fina mörka rosetter. Hon har dessutom ett härligt och mjukt temperament, som charmar de flesta. Hon har gjort bra ifrån sig på utställning och blev 2nd Best of Breed 1 gång och 3rd Best of Breed 2 gånger på Belgian On Safari 2017. Dessutom blev hon 4th Best kitten of Congress och 7th Best Kitten Overall in Congress samt fick Breeder´s Choice Best Kitten Tail. Hon för sin moders arv vidare med den äran. Karma bor nu hos Sandra och Pontus med familj tillsammans med Avalon.

CH Junglekatz Amazonian Princess Of Thar, G6

On Safari vinnare 2010, New Mexico, Breeder´s choice Best adult head and 9th Best adult
Sire: DGC Junglekatz Chunky Moto
Dam: CH Beechwood Artemisia of Junglekatz
Uppfödare: Bonnie Tanner, USA

HCM-scannad normal 120117 och 140331 (vid 4,5 års ålder)
PK-def N/N

Elsa har flyttat till Anders med familj.
Elsa är helt underbar och jag är så överväldigad över att Bonnie låtit mig ta hit denna fantastiska hona. Hennes far Chunky Moto har vit mage och hon kommer från vita linjer och har själv en ljus mage. Hon har en otroligt fin vild typ med ett mycket bra horisontellt flyt på sitt mönster. Hon har en tjock delvis prickig svans och hon har faktiskt glitter i pälsen. Hon rör sig på ett magiskt sätt och har en bedårande ögonfärg. Jag är även väldigt förtjust i hennes stora nosspegel. I hennes linjer finns ALC-katterna från Centerwall, Kabuki, Phantom, Bonzai, Art Deco och Baghara-Sergura. Hennes avkommor är suveräna och hon är själv en superbra mamma. Elsa har gjort mycket bra ifrån sig på utställningar i USA och hon är en stor tillgång till min uppfödning. Tack Bonnie för denna pärla! Champion i TICA.

Ch Thar Shiva Galaxina, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar G6
Egen uppfödning

HCM-scannad normal 140331
PK-Def: N/N genom föräldrarna

Shiva har flyttat till Christo med familj.
Shiva är helt bedårande och ser ut som en liten minileopard med en väldigt ljus mage. Hon har en bra typ med fint placerade relativt små öron, stora ögon och nosspegel. Hennes färger är varma med fina kontraster och bra flyt på mönstret och precis som sin mor har hon prickar ner på svansen. Shiva blev champion på WCF-utställningen I Uppsala 2015.

Thar Naisha, G6

Sire: Bengalarium Tevez
Dam: Thar Eysha, G5
Egen uppfödning

HCM-scannad NORMAL 140331 PK-Def: N/N

Naisha är så lik sin mor till sätt och utseende att jag oftast kallar henne Eysha. Hon är en intelligent och stark hona samt en suverän mamma. Naisha har en fin lång och rak profil, underbar pälskvalité med bra med glitter och kontraster. Bra, tjock svans och ett underbart temperament. Naisha har gett mig 2 toppenkullar med väldigt trevliga ungar. Hennes dotter Thar Zelda Starlight stannar hos mig och tar över efter sin mor.

Ch Thar Tizian Tufan

Sire: Gentleman des Griffes de Feu
Dam: Ch Thar Magnolia
Egen uppfödning

HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSTI 2014 PK-Def: N/K

En underbart stor och charmig hane med en otrolig päls, uttryck och skönhet. Jag är väldigt stolt över denne fantastiske hane som givit mig superba avkommor. Han har allt! Champion i WCF.

Brownsugar Casanova of Thar

Sire: RW TGC Bodcaubayou Just Zack
Dam: Casarocca Expelliamus
Uppfödare: Chiara Lombardi, Italien

PK-def N/N PRA-b: N/N HCM-scannad normal maj 2016, juli 2017 och 2018

Casanova är en helt underbar hane som jag fått äran att ta till Sverige. Han är stor, muskulös och med kraftig benstomme. Han har den tjockaste svansen jag sett och hans temeperament är suveränt. En riktig gospropp! Typen är excellent med väldigt små välplacerade öron, stora morrhårskuddar och bra flow på mönstret, än så länge vit mage och jag är så förväntansfull inför hans avkommor. Jag är så otroligt tacksam gentemot Chiara, som givit mig förtroendet att ta hand om denna guldklimp!

På On Safari Europe i Holland utsåg Jay Bangle honom till sin bästa bengalkattunge i specialen och det är stort!! Dessutom blev han 5th Best in colour, 4th Best Kitten allbreed av domare Jay Bangle. Förutom det blev Casanova Breeders choice Best Bengal Kitten Male, Best Bengal Kitten Body och Best Bengal Kitten Tail samt 10th Best Bengal Kitten Overall.
Casanova ger mig helt fantastiska ungar och de ärver även hans fina temperament.

Casanova njuter av Livet som pensionär hos Helena med dotter i Linköping.

Junglekatz Shanti Of Thar, G7

Sire: Rainforest Heza Hoot of Junglekatz (ALC Taro, ALC Kabuki)
Dam: Junglekatz Raven, G6 (ALC Phantom, Baghara-Sergura Khan of Kent)
Breeder: Bonnie Tanner, USA

HCM-scannad normal mars 2015

Så otroligt glad över att ha fått möjligheten till att ta denna underbara hona till Sverige. Hon har givit en enastående kull tillsammans med Brownsugar Freestyle och jag ser med spänning framemot deras ungars avkommor. Shanti är en ganska stor hona, med ett superfint huvud, små öron och underbart gröna ögon. Hon är dessutom en utomordentligt trevlig katt. Stort tack till Bonnie för förtroendet!

Thar Shaka Khan, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, G6
Egen uppfödning

PK-Def: N/N genom föräldrarna PRA-b: Normal HCM-scannad normal 20160112

Shaka Khan är en dröm som blivit sann och hon är helsyster till Shiva. Hon har en otrolig typ och dessutom fortfarande vit mage vid över 3 års ålder. Hennes ögonfärg är underbar.

Majesticpride Sun Ra Of Thar

Sire: Majesticpride Batik
Dam: Majesticpride Little Miss Ruby
Breeder: Pamela Langevin, Canada

HCM-SCANNAD NORMAL 110726 PK-Def: N/N

Sune har en fin typ, ett ljuvligt mönster och en fantastisk t-shirtvit mage fortfarande efter 2 års ålder. Han har små välplacerade öron, kort och supermjuk päls, varma färger med fina rosetter och ett underbart temperament. Han har givit mig ett par superfina honor att fortsätta mitt program med vit mage.

Thar Xerxes, G7

Sire: Ch Thar Tizian Tufan
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess, G6

PK-Def: N/N PRA-b: N/N
HCM-scannad normal 2015, 2016 och 2018

Jag är så stolt över min fina egenuppfödda hane. Xerxes är stor och kraftig med små välplacerade öron, superfina rosetter, som har ett bra flyt och han har en tjock svans. Det finns planer att para Xerxes med ett par av mina honor under 2016. På Xerxes första utställning i Uppsala blev han Ex 1, BIV och BIR.
Xerxes bor nu med sin son Wild Side hos Tommy.

Thar Moonflower

Sire: CH Thar Uno (SLP), G7
Dam: Ch Thar Magnolia

HCM-scannad normal 20161230 PK-Def: N/K PRA-b: Normal

Moonflower, aka Mimi, kommer från en linje som jag arbetat länge med och den producerar fina rosetter, vilket denna hona är ett bevis på. Än så länge har hon även en vit mage och det kommer i första hand från hennes fars sida. Hon har dessutom en utomordentligt ljuvlig silkeslen päls. Mimi gjorde bra ifrån sig på sin första utställning, WCF i Gimo, och blev Ex 1 och BIV.
Mimi har övergått till Royal Mjaus uppfödning. Hennes dotter Karma Chameleon stannar hos mig.

Thar Xanthia, G7

Sire: Ch Thar Tizian Tufan
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar G6

Egen uppfödning
PK-Def: ev. bärare

Xanthia har flyttat till Purebliss bengals I England.
Xanthia är helt ljuvlig med sin underbara typ, stora ögon, fina rosetter med ett makalöst horisontellt flyt. Hon har även en väldigt ljus mage och höga bakben, vilket gör henne till en hejare på att hoppa. Hennes första kull var outstanding. Det ska bli spännande att fortsätta följa hennes nya kullar hos Jacky.

Thar Zelda Starlight

Sire: CH Thar Uno (SLP), G7
Dam: Thar Naisha, G7

HCM-scannad normal 20161003
PK-Def: N/N genom föräldrarna PRA-b: Normal

Zelda stammar från min första bengalhona, Batschi of Mill´s Road och det känns underbart att nu kunna presentera denna typade hona med stora ögon, som är 5:e generationen av min uppfödning. Det syns att hon bär snöanlaget för hon är något mer ljus i pälsen och har samma ögonfärg som sin farmor Elsa. Hon har små fina rosetter med ett mycket bra flyt och inga stripes. Zelda fick fortsätta sin karriär hos Royal Mjau, men är nu pensionerad. Jag har behållit hennes avkomma CH Thar Cosmic Delight.

CH Thar Uno, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, G6
Egen uppfödning

HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSI 2014 PK-Def N/N genom sina föräldrar

Jag är så förtjust i denna underbara seal lynx hane. Han har en bra typ med relativt små och välplacerade öron och bra noskuddar. Han har en lång, kraftig och välmusklad kropp utan stripes och med välplacerade rosetter. Han är en mycket snäll och aktiv hane, som ser till att hålla igång hela sin katt- och människofamilj. Han har gått väldigt bra på utställning både på WCF, där han blivit EX1 och BIS och på en TICA-uställning i Belgien. Där blev han champion och även 9:e bästa vuxna bengal i specialen On Safari. Champion i TICA.

Ch Thar Magnolia

Sire: Bengalarium Tevez
Dam: Dazzledots Sundancer of Thar

HCM-scannad normal 2014-07-24

Magnolia är en underbar hona med en absolut silkeslen päls, jättefina rosetter och kontraster. Champion i Fife/Sverak

Tidigare föräldrar

CH Beechwood Artemisia

Photocourtesy: Bonnie Tanner

HCM-scannad normal 2015-07-09 vid 8 års ålder

DGC Junglekatz Chunky Moto

Photocourtesy: Bonnie Tanner

HCM-scannad normal 02-2014 vid 4,5 års ålder

Brownsugar Freestyle, G5

Photocourtesy: Chiara Lombardi
HCM-scannad normal 2015-12-10

Gentleman des Griffes de Feu

RW TGC Bodcaubayou Just Zack

Photocourtesy: Chiara Lombardi

HCM-scannad normal 2015-12-10 vid 4,5 års ålder

Casarocca Expelliamus

Photocourtesy: Chiara Lombardi

Tidigare avelskatter

Här kan du se och läsa om avelskatter som har bidragit mycket till min uppfödning

Thar Golden Daze

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Rainbow Warrior

HCM-scannad normal september 2021, PK-def: n/n och PRA-b: normal genom föräldrarna

Daze är otroligt läcker med sin fina typ och härliga temperament. Hennes uttryck, stora noskuddar och ögon samt välplacerade öron gör att hon kan bära sina föräldrars arv vidare på bästa sätt. Så nyfiken på hennes utveckling och framtida avkommor. Daze bor hos sina egna betjänter Sabrina och Alex.

TGC Thar Zimbale

Sire: Leopardscats Jalapeño of Spice
Dam: Thar Karma Chameleon
HCM scannad normal 2021, PK-def: n/n och PRA-b: normal genom föräldrarna

Zimbale är en hona som jag fastnade för direkt när hon var född och för mig är hon det närmsta jag kommit mitt mål med uppfödningen. Det är tillsammans med andra uppfödare som utvecklingen framåt är möjlig och jag är tacksam för att kunna föra utvecklingen framåt tillsammans med mina vänner och uppfödare jag respekterar. Läs mer Läs mindre

Vid sin utställningsdebut i Ungern tog hon 8 av 10 möjliga finaler, vilket är helt otroligt. Så stolt över min prinsessa som jag döpt efter en gepard jag promenerade med i Sydafrika och som berörde mig djupt.

Zimbale fick följa med till On Safari i Las Vegas 2019 och det var en helt fantastisk upplevelse. Dessutom fick hon en 5:e plats i en final i konkurrens med 104 kattungar från hela världen. Hon vann även Breeder´s Choice Wildest Looking Kitten, vilket är ett av de viktigaste priserna.

CH Thar Cosmic Delight

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Zelda Starlight
HCM-scannad normal 2018, 2021 och 2023, PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Cosmic är en underbart typfull hona med intensivt gröna ögon, som stammar från min första bengalhona Batschi, som var starten på min uppfödning. Hon är 5:e generationen efter Batschi. Denna linje ger mycket typfulla bengaler med bra kontraster, fina spottar med mycket bra flyt. Cosmic är champion i TICA, men har inte ställts ut mer eftersom hon inte gillar det. Cosmic bor hos Cilla, där hon trivs som fisken i vattnet.

Thar Nanuk, G6

Sire: Brownsugar Freestyle
Dam: Junglekatz Shanti of Thar

HCM-scannad normal juni 2017 och oktober 2020, PK-Def: n/k PRA-b: normal

Nanuk bor hos Cilla tillsammans med sin syster Betty Boop. Han är en otroligt läcker hane med underbar typ, superfina rosetter och en stor kille på närmare 8 kg. På European On Safari 2017 vann Nanuk Breeder´s Choice: Best Bengal Adult Head, Best Bengal Adult Profile och Wildest Looking Bengal Adult. Cilla skämmer bort honom på bästa sätt.

Thar Rainbow Warrior

Sire: Abooksigun Absolute Zero (SLP)
Dam: Ch Thar Shiva Galaxina, G7
HCM-scannad normal 2017 och 2021, PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Rainbow Warrior kallas Daisy till vardags som sin gammelmormor. Daisy är supertrevlig och älskar att gosa med alla. Hon är en väldigt cool och trevlig katt med jättefin pälskvalitet och snygga rosetter. Dessutom har hon vit mage, vilket är ett extra plus. Daisy har ställts ut ett par gånger och det har gått toppen, men det har inte blivit så många gånger. Hennes ungar är outstanding och jag ser fram emot kommande kullar. Daisy bor hos Fredrik med sambo och blir lite extra bortskämd.

Thar Xena

Sire: Arcticbengals CrownofAragorn
Dam: Thar Xanthia, G7
HCM-scannad normal november 2019

Xena är en helt underbar charcoalhona, dotter till min älskade Xanthia. Hon liknar sin mor mycket och har precis som hon en underbar pälskvalitet med superfina kontraster. Xena bor hos Cilla och har givit oss ett par underbara kullar.

Thar Karma Chameleon

Sire: Brownsugar Casanova of Thar
Dam: Thar Moonflower
HCM-scannad normal 2018, 2020 och 2022 PK-Def: N/N, PRA-b: normal.

Karma har en otroligt mjuk och silkig päls, precis som sin mor Mimi och den har en varmare ton med fina mörka rosetter. Hon har dessutom ett härligt och mjukt temperament, som charmar de flesta. Läs mer Läs mindre

Hon har gjort bra ifrån sig på utställning och blev 2nd Best of Breed 1 gång och 3rd Best of Breed 2 gånger på Belgian On Safari 2017. Dessutom blev hon 4th Best kitten of Congress och 7th Best Kitten Overall in Congress samt fick Breeder´s Choice Best Kitten Tail. Hon för sin moders arv vidare med den äran. Karma bor nu hos Sandra och Pontus med familj tillsammans med Avalon.

CH Junglekatz Amazonian Princess Of Thar, G6

On Safari vinnare 2010, New Mexico, Breeder´s choice Best adult head and 9th Best adult
Sire: DGC Junglekatz Chunky Moto
Dam: CH Beechwood Artemisia of Junglekatz
Uppfödare: Bonnie Tanner, USA

HCM-scannad normal 120117 och 140331 (vid 4,5 års ålder)
PK-def N/N

Elsa har flyttat till Anders med familj.
Elsa är helt underbar och jag är så överväldigad över att Bonnie låtit mig ta hit denna fantastiska hona. Läs mer Läs mindre

Hennes far Chunky Moto har vit mage och hon kommer från vita linjer och har själv en ljus mage. Hon har en otroligt fin vild typ med ett mycket bra horisontellt flyt på sitt mönster. Hon har en tjock delvis prickig svans och hon har faktiskt glitter i pälsen. Hon rör sig på ett magiskt sätt och har en bedårande ögonfärg. Jag är även väldigt förtjust i hennes stora nosspegel. I hennes linjer finns ALC-katterna från Centerwall, Kabuki, Phantom, Bonzai, Art Deco och Baghara-Sergura. Hennes avkommor är suveräna och hon är själv en superbra mamma. Elsa har gjort mycket bra ifrån sig på utställningar i USA och hon är en stor tillgång till min uppfödning. Tack Bonnie för denna pärla! Champion i TICA.

Ch Thar Shiva Galaxina, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar G6
Egen uppfödning

HCM-scannad normal 140331
PK-Def: N/N genom föräldrarna

Shiva har flyttat till Christo med familj.
Shiva är helt bedårande och ser ut som en liten minileopard med en väldigt ljus mage. Hon har en bra typ med fint placerade relativt små öron, stora ögon och nosspegel. Hennes färger är varma med fina kontraster och bra flyt på mönstret och precis som sin mor har hon prickar ner på svansen. Shiva blev champion på WCF-utställningen I Uppsala 2015.

Thar Naisha, G6

Sire: Bengalarium Tevez
Dam: Thar Eysha, G5
Egen uppfödning

HCM-scannad NORMAL 140331 PK-Def: N/N

Naisha är så lik sin mor till sätt och utseende att jag oftast kallar henne Eysha. Hon är en intelligent och stark hona samt en suverän mamma. Naisha har en fin lång och rak profil, underbar pälskvalité med bra med glitter och kontraster. Bra, tjock svans och ett underbart temperament. Naisha har gett mig 2 toppenkullar med väldigt trevliga ungar. Hennes dotter Thar Zelda Starlight stannar hos mig och tar över efter sin mor.

Ch Thar Tizian Tufan

Sire: Gentleman des Griffes de Feu
Dam: Ch Thar Magnolia
Egen uppfödning

HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSTI 2014 PK-Def: N/K

En underbart stor och charmig hane med en otrolig päls, uttryck och skönhet. Jag är väldigt stolt över denne fantastiske hane som givit mig superba avkommor. Han har allt! Champion i WCF.

Brownsugar Casanova of Thar

Sire: RW TGC Bodcaubayou Just Zack
Dam: Casarocca Expelliamus
Uppfödare: Chiara Lombardi, Italien

PK-def N/N PRA-b: N/N HCM-scannad normal maj 2016, juli 2017 och 2018

Casanova är en helt underbar hane som jag fått äran att ta till Sverige. Han är stor, muskulös och med kraftig benstomme. Han har den tjockaste svansen jag sett och hans temperament är suveränt. En riktig gospropp! Läs mer Läs mindre

Typen är excellent med väldigt små välplacerade öron, stora morrhårskuddar och bra flow på mönstret, än så länge vit mage och jag är så förväntansfull inför hans avkommor. Jag är så otroligt tacksam gentemot Chiara, som givit mig förtroendet att ta hand om denna guldklimp!

På On Safari Europe i Holland utsåg Jay Bangle honom till sin bästa bengalkattunge i specialen och det är stort!! Dessutom blev han 5th Best in colour, 4th Best Kitten allbreed av domare Jay Bangle. Förutom det blev Casanova Breeders choice Best Bengal Kitten Male, Best Bengal Kitten Body och Best Bengal Kitten Tail samt 10th Best Bengal Kitten Overall.
Casanova ger mig helt fantastiska ungar och de ärver även hans fina temperament.

Casanova njuter av Livet som pensionär hos Helena med dotter i Linköping.

Junglekatz Shanti Of Thar, G7

Sire: Rainforest Heza Hoot of Junglekatz (ALC Taro, ALC Kabuki)
Dam: Junglekatz Raven, G6 (ALC Phantom, Baghara-Sergura Khan of Kent)
Breeder: Bonnie Tanner, USA

HCM-scannad normal mars 2015

Så otroligt glad över att ha fått möjligheten till att ta denna underbara hona till Sverige. Hon har givit en enastående kull tillsammans med Brownsugar Freestyle och jag ser med spänning framemot deras ungars avkommor. Läs mer Läs mindre

Shanti är en ganska stor hona, med ett superfint huvud, små öron och underbart gröna ögon. Hon är dessutom en utomordentligt trevlig katt. Stort tack till Bonnie för förtroendet!

Thar Shaka Khan, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, G6
Egen uppfödning

PK-Def: N/N genom föräldrarna PRA-b: Normal HCM-scannad normal 20160112

Shaka Khan är en dröm som blivit sann och hon är helsyster till Shiva. Hon har en otrolig typ och dessutom fortfarande vit mage vid över 3 års ålder. Hennes ögonfärg är underbar.

Majesticpride Sun Ra Of Thar

Sire: Majesticpride Batik
Dam: Majesticpride Little Miss Ruby
Breeder: Pamela Langevin, Canada

HCM-SCANNAD NORMAL 110726 PK-Def: N/N

Sune har en fin typ, ett ljuvligt mönster och en fantastisk t-shirtvit mage fortfarande efter 2 års ålder. Han har små välplacerade öron, kort och supermjuk päls, varma färger med fina rosetter och ett underbart temperament. Han har givit mig ett par superfina honor att fortsätta mitt program med vit mage.

Thar Xerxes, G7

Sire: Ch Thar Tizian Tufan
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess, G6

PK-Def: N/N PRA-b: N/N
HCM-scannad normal 2015, 2016 och 2018

Jag är så stolt över min fina egenuppfödda hane. Xerxes är stor och kraftig med små välplacerade öron, superfina rosetter, som har ett bra flyt och han har en tjock svans. Det finns planer att para Xerxes med ett par av mina honor under 2016. På Xerxes första utställning i Uppsala blev han Ex 1, BIV och BIR.
Xerxes bor nu med sin son Wild Side hos Tommy.

Thar Moonflower

Sire: CH Thar Uno (SLP), G7
Dam: Ch Thar Magnolia

HCM-scannad normal 20161230 PK-Def: N/K PRA-b: Normal

Moonflower, aka Mimi, kommer från en linje som jag arbetat länge med och den producerar fina rosetter, vilket denna hona är ett bevis på. Än så länge har hon även en vit mage och det kommer i första hand från hennes fars sida. Läs mer Läs mindre

Hon har dessutom en utomordentligt ljuvlig silkeslen päls. Mimi gjorde bra ifrån sig på sin första utställning, WCF i Gimo, och blev Ex 1 och BIV.
Mimi har övergått till Royal Mjaus uppfödning. Hennes dotter Karma Chameleon stannar hos mig.

Thar Xanthia, G7

Sire: Ch Thar Tizian Tufan
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar G6

Egen uppfödning
PK-Def: ev. bärare

Xanthia har flyttat till Purebliss bengals I England.
Xanthia är helt ljuvlig med sin underbara typ, stora ögon, fina rosetter med ett makalöst horisontellt flyt. Hon har även en väldigt ljus mage och höga bakben, vilket gör henne till en hejare på att hoppa. Hennes första kull var outstanding. Det ska bli spännande att fortsätta följa hennes nya kullar hos Jacky.

Thar Zelda Starlight

Sire: CH Thar Uno (SLP), G7
Dam: Thar Naisha, G7

HCM-scannad normal 20161003
PK-Def: N/N genom föräldrarna PRA-b: Normal

Zelda stammar från min första bengalhona, Batschi of Mill´s Road och det känns underbart att nu kunna presentera denna typade hona med stora ögon, som är 5:e generationen av min uppfödning. Läs mer Läs mindre

Det syns att hon bär snöanlaget för hon är något mer ljus i pälsen och har samma ögonfärg som sin farmor Elsa. Hon har små fina rosetter med ett mycket bra flyt och inga stripes. Zelda fick fortsätta sin karriär hos Royal Mjau, men är nu pensionerad. Jag har behållit hennes avkomma CH Thar Cosmic Delight.

CH Thar Uno, G7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar
Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, G6
Egen uppfödning

HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSI 2014 PK-Def N/N genom sina föräldrar

Jag är så förtjust i denna underbara seal lynx hane. Han har en bra typ med relativt små och välplacerade öron och bra noskuddar. Han har en lång, kraftig och välmusklad kropp utan stripes och med välplacerade rosetter. Läs mer Läs mindre

Han är en mycket snäll och aktiv hane, som ser till att hålla igång hela sin katt- och människofamilj. Han har gått väldigt bra på utställning både på WCF, där han blivit EX1 och BIS och på en TICA-uställning i Belgien. Där blev han champion och även 9:e bästa vuxna bengal i specialen On Safari. Champion i TICA.

Ch Thar Magnolia

Sire: Bengalarium Tevez
Dam: Dazzledots Sundancer of Thar

HCM-scannad normal 2014-07-24

Magnolia är en underbar hona med en absolut silkeslen päls, jättefina rosetter och kontraster. Champion i Fife/Sverak

Tidigare föräldrar

CH Beechwood Artemisia

Photocourtesy: Bonnie Tanner

HCM-scannad normal 2015-07-09 vid 8 års ålder

DGC Junglekatz Chunky Moto

Photocourtesy: Bonnie Tanner

HCM-scannad normal 02-2014 vid 4,5 års ålder

Brownsugar Freestyle, G5

Photocourtesy: Chiara Lombardi
HCM-scannad normal 2015-12-10

Gentleman des Griffes de Feu

RW TGC Bodcaubayou Just Zack

Photocourtesy: Chiara Lombardi

HCM-scannad normal 2015-12-10 vid 4,5 års ålder

Casarocca Expelliamus

Photocourtesy: Chiara Lombardi

sv_SESwedish